- Werving en Selectie

SelectZo diensten

Selectzo werkt met vaste pakketten aan diensten. U betaalt dus hetzelfde bedrag onafhankelijk de zwaarte van de functie, opleidingsniveau of salaris. Bovendien betaalt u een groot gedeelte van de vergoeding alleen zodra wij onze werkzaamheden succesvol hebben afgerond. De kosten die u betaalt zijn vrijwel gelijk aan de normale advertentiekosten op de betreffende websites van Monsterboard en Jobtrack. Onze dienstverlening kost u dus alleen geld als de opdracht geslaagd is!

De pakketten zijn ingericht op de mate waarin wij meer of minder werkzaamheden voor u verrichten. U bepaalt dus geheel zelf of u de gesprekken met kandidaten zelf voert of dat u dit uitbesteed aan ons. Altijd zullen wij advies geven over het proces en ondersteunen wij u bij het optimaliseren van de vacaturetekst.

We maken gebruik van de meest moderne technieken en zetten de vacature uit op diverse media. We maken onder andere gebruik van social media zoals linkedin.com en facebook. Daarnaast maken wij gebruik van de meest bekende jobboards Monsterboard en Jobtrack zodat we zeker weten dat uw geschikte kandidaat reageert op de vacature.

U kunt een keuze maken uit de volgende pakketten:

Wilt u nog meer weten over onze organisatie of wilt u uw vacature bij ons aanmelden? Neem dan contact met ons op via info@selectzo.nl of via het centrale telefoonnummer 0486-820 206.