- Werving en Selectie

Kandidaat

Ben jij toe aan een volgende carrièrestap? Dan ben je bij SelectZo aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw zoektocht naar deze nieuwe uitdaging op een gedegen en efficiënte wijze plaatsvindt. We beschikken over een uitgebreid netwerk, de juiste knowhow én we spreken dezelfde taal gezien onze kennis van de arbeidsmarkt.

In een persoonlijk gesprek nemen wij jouw CV met je door. Tevens willen we graag jouw wensen, ambitie en vooral ook persoonlijkheid in kaart brengen. Op deze wijze kunnen we inschatten welke opdrachtgever en functie het beste bij je past.

Hebben we geen passende vacature voor jou in onze portefeuille? Dan zijn wij innovatief genoeg om te onderzoeken of we geen functie kunnen creëren bij één van onze opdrachtgevers. Wij ontvangen graag jouw CV om te kunnen beoordelen of wij je van dienst kunnen zijn. Onze adviseurs zullen vervolgens op korte termijn contact met je opnemen om één en ander nader te bespreken.

Heb jij vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via het centrale telefoonnummer 0486 - 820 206 of per e-mail via info@selectzo.nl.