- Werving en Selectie

Opdrachtgever

SelectZo is de nieuwe specialist op het gebied van werving en selectie

We brengen mensen en werk succesvol bij elkaar. Werken moet leuk zijn, moet inspireren en moet voor waardering zorgen. Wij geloven in een dergelijke combinatie en in goede en snelle resultaten.

Onze kracht zit in onze unieke en uitgebreide database van meer dan 3000 kandidaten. MBO, HBO en universitair geschoolde mensen die we werven en selecteren volgens een unieke methode.

SelectZo maakt namelijk deel uit van de BoekZo Groep. Deze groep bestaat uit meerdere bedrijven waaronder Kroese en Geraerts Belastingadvies (StamrechtBV.com) die gespecialiseerd is in begeleiding van cliënten die te maken krijgen met een ontslagvergoeding. Inmiddels is Kroese en Geraerts Belastingadvies marktleider in het oprichten van Stamrecht BV’s voor deze cliënten.

SelectZo zit al in het prille begin van de zoektocht naar een nieuwe uitdaging om tafel met deze cliënten om te bespreken hoe wij hen hierin van toegevoegde waarde kunnen zijn. Tevens beschikken wij over een netwerkorganisatie waarin kennisdeling en persoonlijke contacten centraal staan. Mocht de geschikte kandidaat voor uw vacature niet in onze database aanwezig zijn, dan worden onze searchmogelijkheden hierdoor vergemakkelijkt.

Onze ervaren consultants en unieke wijze van werken zorgen ervoor dat wij snel in staat zijn een goede functie-analyse te maken en kunnen op grond daarvan een zoektocht starten naar de ideale kandidaat. Daarbij spreken wij uw taal door onze kennis en expertise van de arbeidsmarkt. Dit betekent dat we snel en doortastend kunnen werken. We vinden het belangrijk om te vermelden dat kwaliteit bij ons te allen tijde voorop staat. We willen namelijk niet alleen de beste kandidaat voor u selecteren maar ook de beste passende kandidaat!

Bovendien werken wij tegen zeer lage en scherpe tarieven. Niet langer betaalt u 20% bemiddelingsfee of erg hoge exclusieve vergoedingen. SelectZo heeft heldere pakketten met erg scherpe tarieven. U bepaalt zelf welke diensten u afneemt en wij doen de rest. Behalen wij niet de doelstellingen dan betaalt u enkel de kosten die u anders kwijt geweest was voor de online advertenties die ook werkelijk geplaatst zijn.

Wilt u nog meer weten over onze organisatie of wilt u uw vacature bij ons aanmelden? Neem dan contact met ons op via info@selectzo.nl of via het centrale telefoonnummer 0486-820 206.